Koenz College – Koen Schobbers

Koenz College

Kort & Krachtig!

KOM OOK!

Je kind speelt games. Misschien af en toe, misschien vrij veel, en misschien is hij of zij verslaafd. Mogelijk voegt gaming iets toe aan je thuissituatie, mogelijk zorgt het voor de grootste irritaties en zorgen. Hoe kan je er voor zorgen dat je kind in balans blijft naast het spelen van games? Hoe kan je gaming en esports gebruiken om je relatie te herstellen, behouden of versterken? Wat is gaming en esports eigenlijk? Dit is een greep uit de vragen die beantwoordt worden tijdens de Koenz College. Je zult in 5 stappen leren hoe je een Parent of Play kan worden dankzij het Parents of Play Program, ontwikkeld in samenwerking met ouders, voor ouders. Kom ook en ga naar huis met duidelijke adviezen die je direct kan implementeren!

De Koenz College is voor jou wanneer:

 • Je een gamend kind hebt
 • Je meer wilt weten over de grote wereld van gaming en esports
 • Je werkt met ouders of kinderen
 • Je de band met je kind wilt herstellen, behouden of versterken
 • Je een voorbeeld wilt zijn voor je kind en je gamende kind wilt begeleiden en helpen
 • Je wilt dat jou kind een balans heeft tussen slaap, studie, sport, sociaal en spel
 • Je merkt dat het onderwerp ‘gamen’ zorgt voor irritatie, frustratie en onrust binnen de thuissituatie
 • Je stress vanwege de problemen met gaming meeneemt naar je werk, sport of vrienden
 • Je moeite hebt met de omgang met je gamende kind en op zoek bent naar advies en hulp
 • Je ondanks alle inzet je gamende kind niet goed onder controle kan houden

Samen met andere ouders en geïnteresseerden ga je met nieuwe inzichten, kennis en adviezen bouwen aan jou toekomst, de toekomst van je kind, en de toekomst van je gezin. Dit is de eerste stap.

Wat je gaat ontdekken is:

 • Waarom het Parents of Play Program dé manier is om de relatie met je gamende kind te herstellen, behouden en te versterken zonder irritatie en frustratie
 • Wat er voor nodig is om samen met je kind in balans te zijn, inclusief het spelen van games
 • Hoe je jou kind kan begeleiden door de wereld van gaming en esports
 • Hoe ongelofelijk fijn het kan zijn om met andere ouders en geïnteresseerden samen te werken en te overleggen
 • Dat we nu in de beste tijd leven om je als ouder te verdiepen in de wereld van gaming en esports
 • Dat een relatie opbouwen met je gamende kind niet draait om het stoppen met gamen

Dé deskundige op het gebied van gaming & esports educatie

Koen Schobbers is met meer dan 13 jaar ervaring dé deskundige op het gebied van gaming en esports educatie voor zowel kinderen als ouders, waarbij hij ouders helpt de relatie met hun gamende kinderen te herstellen, behouden en versterken. Hij heeft al duizenden ouders geïnformeerd wereldwijd en is niet van plan te stoppen. Met dank aan zijn ervaringen, en de positieve feedback van ouders, heeft hij besloten om de ‘Koenz College’, ‘Koenz Course’ en ‘Koenz Academy’ te starten. Ook is Koen geneeskunde student, presentator op FOX-Sports voor het programma Inside Esports, gaming expert bij NOS Langs de Lijn en een veelgevraagde (internationale) spreker wat betreft gaming en esports.

Koen is winnaar van de ‘De Jonge100 Award 2016’ voor ‘Meest veelbelovende jongeren t/m 25 jaar oud’ en volgt zijn droom om mensen te informeren over gaming en esports. Zijn absolute specialiteit is om ouders en gamende kinderen naar elkaar toe te laten groeien en zo de onderlinge relatie te herstellen, behouden of versterken. Dankzij een zeer persoonlijk en emotioneel verhaal weet hij mensen te raken, en door middel van zijn Parents of Play Program weet hij levens te veranderen.

‘’Mijn passie is van jongs af aan om anderen te helpen. Dit heeft geresulteerd in een studie geneeskunde, maar ook in het helpen van ouders & kinderen in de omgang met gaming. Ik vind het fantastisch om ouders iets te kunnen bieden om ze dichter bij hun gamende kind te brengen, en daarmee vaak dichter bij hun partner en dichter bij hun ideale gezinsleven. De Koenz College is ontwikkeld om in korte tijd relevante kennis en adviezen te delen die direct geïmplementeerd kunnen worden. Ik vind het erg prettig mensen fysiek te ontmoeten, mensen te leren kennen, en met mensen samen te werken om gewenste resultaten te behalen.’’

“At the end of the day, the most overwhelming key to a child’s success is the positive involvement of parents”
Jane D. Hull