Overzicht – Koen Schobbers

Overzicht

Motivatie en inzet

Van A tot Z

Met meer dan 13 jaar ervaring in gaming en esports heeft Koen Schobbers een grote hoeveelheid kennis en inzicht over deze markt. Hij wordt gezien als dé deskundige op het gebied van gaming en esports educatie voor zowel kinderen als ouders, waarbij hij ouders helpt de relatie met hun (gamende) kinderen te herstellen, behouden en versterken. Hij heeft al duizenden ouders geïnformeerd wereldwijd en is niet van plan te stoppen. Met dank aan zijn ervaringen, en de positieve feedback van ouders, heeft hij besloten om de ‘Koenz College’, ‘Koenz University’ en ‘Koenz Academy’ te starten. Hij werkt momenteel hard aan deze projecten om nog meer ouders te helpen en ze te voorzien van kennis, advies, opdrachten en tips & tricks.

Hij geeft daarnaast ook nog altijd veel presentaties, workshops en masterclasses. Ook houdt hij er van om jeugd te informeren en te inspireren, van erg jonge kinderen tot studenten en jongvolwassenen. Scroll naar beneden voor meer informatie!

Kom ook GRATIS!

Koenz College

Je kind speelt games. Misschien af en toe, misschien vrij veel, en misschien is hij of zij verslaafd. Mogelijk voegt gaming iets toe aan je thuissituatie, mogelijk zorgt het voor de grootste irritaties en zorgen. Hoe kan je er voor zorgen dat je kind in balans blijft naast het spelen van games? Hoe kan je gaming en esports gebruiken om je relatie te herstellen, behouden en versterken? Wat is gaming en esports eigenlijk? Dit is een greep uit de vragen die in enkele uren beantwoordt worden tijdens de gratis Koenz College. Je zult leren hoe je een Parent of Play kan worden dankzij het Parents of Play Program, ontwikkeld in samenwerking met ouders, voor ouders. Kom ook GRATIS en ga naar huis met duidelijke adviezen die je direct kan implementeren!

Level up!

Koenz Course

Ontdek het volledige Parents of Play Program en wordt een Parent of Play! In een unieke, met ouders samengestelde, meerdaagse workshop gaan we samen aan de slag met nieuwe kennis, inzichten, inspiratie en opdrachten. Alle modules zullen we stap voor stap doorlopen waardoor jij na enkele dagen een geweldig plan hebt gebouwd, specifiek voor jou thuissituatie, om samen met je gamende kind te doorlopen. Blijf niet aan de zijlijn staan, speel mee. Wordt een Parent of Play!

het hele jaar door!

Koenz Academy

De Koenz Academy geeft jaarlijks toegang tot veel trainingen, activiteiten, regelmatige bijeenkomsten, een groot netwerk en nog veel meer. We zijn druk bezig de Koenz Academy vorm te geven. Op de hoogte blijven? Klik hier en join the Z