Spreker – Koen Schobbers

Spreker

Global Speaker

Passie voor spreken

Door zijn ervaring met het praten met traditionele media kreeg hij de kans om de presentator te worden van een esports show op ESPN. Als gevolg hiervan werd hij door SportsSpeakers benaderd om in 2016 te spreken op een event over zijn persoonlijke ervaringen en de industrie. Na zijn lezing realiseerde hij zich meteen dat hier zijn passie en talent samenkwamen.

Koen richt zich nu op het geven van unieke en gepersonaliseerde presentaties en workshops met als doel zijn publiek te informeren, inspireren en activeren. Zijn doel is niet om zomaar wat willekeurige woorden te delen over de industrie waar hij van houdt, maar om een ​​blijvende verandering in gevoel, gedachten en gedrag te creëren door op een open, toegankelijke en nuchtere manier te spreken.

Koen is sinds 2016 spreker geweest op meer dan 200 evenementen en hij is trots te hebben gesproken bij TEDx, The Next Web, de International Telecommunication Union, het European Network of Academic Sports Services, KLM, YPO, Populous, Vodafone, Azerion, Capgemini, Lonza , van Eeghen, de Nederlandse Sportraad en vele andere geweldige conferenties, bedrijven, universiteiten en bestuursorganen over de hele wereld.

Klik hier om contact op te nemen voor meer informatie.