Ouders – Koen Schobbers

Ouders

OUDERS

Educatie

Je kind speelt games. Misschien af en toe, misschien vrij veel, en misschien is hij of zij verslaafd. Mogelijk voegt gaming iets toe aan je thuissituatie, mogelijk zorgt het voor de grootste irritaties en zorgen. Hoe kan je er voor zorgen dat je kind in balans blijft naast het spelen van games? Hoe kan je gaming en esports gebruiken om je relatie te herstellen, behouden en versterken? Wat is gaming en esports eigenlijk? Dit is een greep uit de vragen die beantwoordt worden tijdens de gratis Koenz College. Je zult leren hoe je een Parent of Play kan worden dankzij het Parents of Play Program, ontwikkeld in samenwerking met ouders, voor ouders.

Informeer jezelf

Herstellen, behouden, versterken

Informatie en ervaring is belangrijk in het leven, maar zonder goede communicatie kun je er niks mee. Om je kind te begeleiden door deze wereld is het belangrijk om er voor open te staan en te weten waar je over praat . Tijdens mijn evenementen wil ik graag informeren, mijn ervaringen delen en handvatten aanreiken die je per direct kan implementeren. Dit gebeurd dankzij mijn Parents of Play Program, ontwikkeld in samenwerking met ouders, voor ouders. Ik zorg er voor dat je geïnspireerd en geïnformeerd naar huis gaat, klaar om te innoveren en de interactie op te zoeken.

Het Parents of Play Program is met veel zorg ontwikkeld. Er horen meerdere opdrachten en activiteiten bij die je alleen of met anderen kan doen. Het Parents of Play Program heeft veel diepgang en zorgt er voor dat je specifiek voor jou thuissituatie een plan maakt om je relatie te herstellen, verbeteren of versterken. Word jij een Parent of Play?

Neem contact met me op voor meer informatie!