Jeugd – Koen Schobbers

Jeugd

Volgende generatie

Educatie

Jongeren groeien op in een zeer digitale, snelle en innovatieve omgeving. Het is daarom belangrijk om af te stemmen op hun omgeving en ze vaardigheden en een manier van denken bij te brengen die hen ten goede komt in hun ontwikkeling. Gamen is een populaire hobby, maar er komt veel meer bij kijken.

Waar draait de gaming en esports industrie om? Hoe werkt het? Waarom groeit het exponentieel? Wat zijn de trends en hoe ziet de toekomst eruit? Welke banen kun je krijgen? Waarom hebben games zo’n sterke aantrekkingskracht? Wat is ‘bewust gamen’ of ‘verantwoord gamen’? Hoe zorgen we voor een gezonde balans? Wat zijn de risico’s als we dat niet doen?

Dit zijn enkele van de vragen die Koen beantwoordt tijdens zijn presentaties en workshops voor de volgende generatie. Zijn doel is om hen te informeren, inspireren en activeren. Niet om zomaar wat willekeurige woorden te delen over de industrie waar hij van houdt, maar om een ​​blijvende verandering in gevoel, gedachten en gedrag te creëren door op een open, toegankelijke en nuchtere manier te spreken.

Klik hier om contact op te nemen voor meer informatie.