Jeugd – Koen Schobbers

Jeugd

JONGEREN

Educatie

Maak je deel uit van een school, universiteit, bedrijf of organisatie die met jeugd werkt? Wil je iets doen wat te maken heeft met gaming en esports? Dan ben je op de juiste plek! Dankzij jarenlange ervaring met activiteiten voor de jeugd maken we er met z'n alle iets moois van. Of het nou gaat om het geven van een presentatie, het opzetten van een evenement of actieve workshop, of het ontwikkelen van lesprogramma's, de jeugd zal worden geïnformeerd en geïnspireerd!

Samen creatief

Teach Tomorrow's Talent

Ik hou er van om op een leuke manier de jeugd te informeren over de wereld van gaming en esports. Dit is mijn doel en bereik ik door het werken met mijn 3E’s: educatie, entertainment en esports. Klik hier om als voorbeeld de lesmodule te zien die is ontwikkeld in samenwerking met EDG Media, gemaakt voor basisscholen en middelbare scholen. Deze module draait om mijn 5S-en model, maar ik kan over alle onderwerpen praten die gaming en esports gerelateerd zijn in de educatie die ik geef.

Naast het geven van educatie kan ik ook geweldige gaming en esports events opzetten dankzij het werken met een fantastisch team. Wanneer we evenementen opzetten maak ik graag gebruik van een andere set van 3E’s: Educatie, Exercise en Esports. Het gaat namelijk niet alleen om het spelen van games. Het is goed om meer te leren over de industrie en hoe je een gezonde balans ontwikkeld met gamen, naast het feit dat lichamelijke activiteit erg belangrijk is. Tenslotte is het altijd mogelijk om activiteiten te verzorgen met de aanwezigheid van grote Nederlandse influencers. Zie hier de aftermovie van een event voor Spinnin’ Records met influencers, DJ’s en sporters.

Doordat ik alles in eigen hand hebben hoef je geen kosten uit te geven aan een sportmarketing bureau, dat geld gaat namelijk direct in de activatie of het evenement. Je praat namelijk al direct met de persoon die eindverantwoordelijk is. Ik brainstorm graag met je, maak concepten voor je en lever alle technologie, supervisie en influencers direct dankzij het team waar ik mee werk.

Ben je geïnteresseerd om de jeugd te informeren en te inspireren met het gebruik van gaming en esports gerelateerde activiteiten? Dan zie ik je bericht graag tegemoet!