Boek – Koen Schobbers

Boek

met ouders

voor ouders

Een boek vol inzichten van gaming en esports experts, pedagogen, artsen, ex gameverslaafden, ouders van gamende kinderen en meer? Een boek met veel informatie, inclusief direct bruikbare adviezen en tips & tricks? Dit wordt hét boek voor jou!

De evaringen van Koen met zijn eigen ouders, alsook met andere ouders en kinderen bij workshops en masterclasses, zullen gebundeld worden. Of je nou een kind hebt die bijna niet gamet of juist heel veel gamet, dit boek is geschreven voor jou. Ongeacht de situatie vooraf zal het boek een positieve draai geven aan de relatie die je hebt met je kind. Leer over de wereld van gaming en esports, leer over de gevaren en de voordelen, leer hoe je door games naar elkaar toe kan groeien, leer hoe je samen in balans blijft dankzij mijn 5S-en model wat staat voor Slaap, Studie, Sport, Sociaal en Spel, en leer nog veel meer.

Blijf op de hoogte

Doe mee!

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en speciale acties. Het definitieve boek zal eind 2019/begin 2020 uitgebracht worden. Het wordt geschreven in samenwerking met schrijfster Anne van Kessel en uitgegeven door Maven Publishing, uitgever van onder andere bestseller Mindf*ck.

Heb je een vraag? Neem dan contact met me op

JOIN THE Z

Be the first to know about new tips & tricks, useful gaming news, upcoming events and more!